Vruchten noten tulband

Informatie
- Bereidingstijd: 60-70 minuten
- Oventemperatuur: 160 °C
- Heteluchtoven: 150 °C
- Voedingswaarden: Onbekend
Benodigdheden
- Tulbandvorm
Ingrediënten
- 200 g Bakkers cakemeel
- 200 g margarine of roomboter
- 200 g witte basterdsuiker
- 3 Eieren
- 50 ml melk
- 1 zakje amandelschaafsel
- 100 g gewelde rozijnen of krenten
- 75 g vruchten: sukade of gedroogde abrikozen
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor en plaats het rooster iets onder het midden.
- Vet de tulbandvorm in en bestrooi de vorm met het amandelschaafsel.
- Bereid het beslag volgens de algemene bereidingswijze.
- Spatel de rozijnen/krenten en de vruchten door het beslag en schep het in de tulbandvorm.
- Bak de tulband in 60-70 minuten gaar en goudbruin.
Tweet