Pepernotencake

Informatie
- Bereidingstijd: 60-70 minuten
- Oventemperatuur: 150 °C
- Heteluchtoven: 160 °C
- Voedingswaarden: Onbekend
Benodigdheden
- Cakevorm
Ingrediënten
- 250 g Bakkers cakemeel
- 200 g Roomboter
- 200 g witte basterdsuiker
- 3 Eieren
- 100 g pepernoten
- 1 zakje amandelschaafsel
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor.
- Vet de cakevorm in met roomboter en bestrooi de binnenkant van de vorm met 2/3 van het amandelschaafsel.
- Bereid het cakebeslag volgens de algemene bereidingswijze.
- Meng de pepernoten door het beslag.
- Doe het beslag in de cakevorm en strooi het overige amandelschaafsel over het beslag.
- Bak de cake in 60-70 minuten gaar en goudbruin.
Tweet