Geboortecake met muisjes

Informatie
- Bereidingstijd: 55 minuten
- Oventemperatuur: 160 °C
- Heteluchtoven: 150 °C
- Voedingswaarden: Onbekend
Benodigdheden
- Cakevorm
Ingrediënten
- 1 pak Honig cake met chocotwist
- 150 g Margarine
- 4 Eieren
- 2 zakjes witte glazuur à 125g
- 1 pak muisjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor en plaats het rooster iets onder het midden.
- Meng de margarine en de eieren met een mixer tot een schuimig mengsel.
- Voeg de bakmix toe zonder de chocoladestukjes uit het pak en meng deze 1 minuut op de laagste stand en 3 minuten op de hoogste stand tot er een glad mengsel ontstaat.
- Doe het mengsel in een ingevette cakevorm en strijd de bovenste laag glad.
- Bak de cake in 55 minuten gaar en goudbruin, laat de cake 1 minuut afkoelen alvorens hij uit de vorm mag.
- Maak het glazuur volgens de bereidingswijze. Bestrijk de cake met het glazuur en bestrooi het vervolgens met muisjes.
Tweet