Arretjescake

Informatie
- Bereidingstijd: 2 uur
- Let op: Deze cake moet in de koelkast afgebakken worden.
- Voedingswaarden: Onbekend
Benodigdheden
- Kleine cakevorm en bakpapier
Ingrediënten
- 125 g Roomboter
- 125 g plantaardige margarine
- 200 g witte bastardsuiker
- 2 Eieren
- 5 eetlepels cacao
- 200 g Mariabiscuitjes
Bereidingswijze
- Smelt de margarine en boter op laag vuur. Haal de pan van het vuur.
- Klop in een grote kom met de mixer de eieren met de suiker tot er een dik en luchtig mengsel ontstaat. Voeg de cacao toe en roer deze door. Giet hier al roerend de boter met de margarine bij.
- Breek de biscuitjes terwijl ze nog in de verpakking zitten door er hard op te slaan met een deegroller. Roer de stukjes door het mengsel.
- Bekleed de cakevorm met het bakpapier en schep hier het mengsel in.
- Strijk het geheel met een lepel glad en laat de cake minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Tweet